Klubnyheder

Velkommen til sæson 2021/2022

2. august 2021, 13.40

Så har vi startet hallen op og er gået på is. De første hold skal på is her til eftermiddag, og vi glæder os til igen at være sammen i hallen. Corona findes stadig, men restriktionerne er meget mindre, derfor vil vi nu have en Ishockeyklub, der næsten virker, som vi kender den uden COVID. Men husk at bruge spritten der står i indgangen.


Vi vil i denne sæson være lidt ramt af, at TV2 og de danske Eliteklubber har lavet en tv-aftale, der gør at Elitekampe bliver spillet på alle ugens dage, men fordelen er, at vi kan se meget mere ishockey på tv. Ulempen er, at vores is-koordinator har noget mere arbejde med at flytte træningen rundt, så giv os lidt goodwill, når jeres træninger er flyttet - vi bruger rigtig mange timer på dette arbejde og prøver det bedste vi kan.


Kiosken er også oppe at køre som normalt, derfor når man har træninger, skal den være åbent, også når man træner i hal 2. Lav noget kaffe og sælg det i hal 2, der er kaffekander, man kan tage med over.


I kiosken sælger vi også Herlev handsker i størrelse 10”-11”-12”- og 13”, de er ret fede med logo på. Ligeledes kan du købe gamacher, stocktape, skinnetape, og skøjtebeskyttere. Hvad du ikke kan købe i kiosken, kan man købe på web-shoppen - se vores udvalg af varer. Korte træningsshorts og t-shirts har Camilla på lager, så det kan I få med det samme.


Kamptrøjer, husk at bestille dem, hvis de er blevet for små eller bare er slidte. De bestilles i webshoppen og man skal have en sort og en hvid.


Kalenderen er altid opdateret på https://www.hlik.dk/klub/herlev-ishockey-klub/sider/isplan det er ikke sikkert, at jeres holdleder sidder og opdaterer Holdsport, så brug kalenderen i google, og så er du altid opdateret.


Nu glæder vi os til at se jer i hallen igen, og er der spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen. Vores billeder kommer op og hænge i informationsskabet i løbet af august.


Med de bedste hockey Hilsner

Bestyrelsen.