Klubnyheder

Bliv markedsført og støt ungdomsarbejdet i Herlev Ishockeyklub

3. marts 2022, 11.45

Du har sikkert set de flotte sort/gule Herlev klubjakker som flere spillere, ledere, frivillige og forældre bærer så smukt rundt om i det ganske ishockeylandskab. Ud over at være pæn og praktisk, er den med til at danne en klub identitet og promovering af vores ishockey klub, og ikke mindst promovering af vores klubsponsorer. Sponsorernes logo tryk bliver vist frem i en god sammenhæng og i stor udstrækning, hvilket i sig selv og for mange kan have og har en positiv branding og markedsførings effekt. Samtidig og vigtigt for klubben, støttes vores ungdomsarbejde med sponsor kroner, til gavn for udvikling i hele klubben. 


Vi har glædeligvis en del klubsponsorer, men har ønske, behov og plads til flere. Så hvis du har lyst og mulighed for at blive promoveret med logo på klubjakkerne og på vores website, og samtidig støtte udviklingsarbejdet i Herlev Ishockey Klub, skal du ikke tøve med at kontakte formand@hlik.dk . 


Et klubsponsorat koster kr. 15.000,00 gældende for 1 sæson. Lige nu kan vi tilbyde sponsoratet for den resterende del af denne sæson + 2022/23 til samme pris, således at der på alle jakke bestillinger efter den dag beløbet er indbetalt til klubben, og frem til udgangen af sæson 22/23, trykkes dit logo på de klubjakker som bestilles på klubbens webshop på holdsport, ca. 80 til 150 pr år


Tøv ikke, vi glæder os til at tage imod dig som klubsponsor সহ঺঻