Klubnyheder

Steffen Schultz bliver U15 træner i Herlev IK.

19. april 2022, 14.57

Steffen Schultz bliver træner i Herlev IK. 


Herlev IK er stolte af at offentliggøre, at Steffen Schultz bliver cheftræner i Herlev IK til den kommende sæson og skal træne vores U15 hold. 


Steffen er 31 år og har sin hockeyopvækst i Hvidovre og har i sin senior karriere primært spillet i 1. division i Hvidovre, Amager, Gladsaxe og Herlev. Steffen er vokset op i en dansk ishockey familie, og ønsker nu at give sin mangeårige erfaring som ishockeyspiller videre til de unge spillere. I Steffen får vi, ligesom vi har ønsket, en dedikeret og ambitiøs træner, og vi er glade for, at Steffen har valgt at starte sin trænerkarriere i Herlev IK. 


Ligesom med vores trænerteam på U20 holdet og U17 holdet, har vi i Steffen en træner, som ved hvad der kræves for at blive ishockeyspiller på højeste niveau, og han er villig til at investere de timer i trænergerningen, der skal til for at udvikle spillerne, så de kan få deres ambitioner indfriet. Selvom vi har skrevet det et par gange, gentager vi gerne, at vi i Herlev IK ønsker at styrke vores træningsmiljø og vi har ambitioner om at være den mest attraktive klub for unge spillere, der har ambitioner med deres ishockey. 


Med forlængelsen af aftalen med Jesper Andersen som talentudviklingschef, tilknytningen af Rasmus Hansen som cheftræner på U20, Emil Edelskov og Mads Rex Augustsen som assistenttræner på U20, Ivan Puncochar som cheftræner på U17, Steffen Schultz som cheftræner på U15 og Morten Groser som målmandstræner er det vores overbevisning, at vi har sat et utrolig stærkt hold, som kan give spillerne den kvalificerede træning og sparring, de har behov for, for at de kan indfri deres ambitioner og drømme. 


Nu hvor vi har vores cheftrænere på plads til den kommende sæson på U15, U17 og U20, vil vi intensivere jagten på assistenttrænere til U15 og U17. Derudover har vi i øjeblikket nogle interessante dialoger med et par eksterne konsulenter til den fysiske off season træning, som for U20 holdes vedkommende starter op i dag og for U15 og U17 holdets vedkommende starter op i næste uge. De eksterne konsulenter kommer til at byde ind med specifikke træningspas såsom crossfit, boksetræning, agility og yoga som et supplement til vores trænerteams planlagte træning. 


Sidst men absolut ikke mindst, har bestyrelsen netop godkendt, at vi kan udføre en betydelig opgradering af styrkelokalet som et naturligt led i etableringen af vores elitære træningsmiljø. Den nye sæson starter op nu, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang.