Klubnyheder

Vi mødes om den fremtidige elitespiller.

29. januar 2019, 11.42

I sidste uge holdt vi et spillermøde for vores U15 hold med teksten ”Hvordan kommer du på eliten?”.  Vi (Herlev Ishockey Klub & Herlev Eagles) har det fælles mål at vores elitetrup skal have 12 spillere, som vi har uddannet her i klubben.

I mødet deltog elitespillerne #19 Christoffer Gath og #23 Maksim Popovic for at fortælle lidt om, hvad man skal være og gøre for at være en elitespiller. Vores spillere på U15 havde en masse gode spørgsmål til de to elitespillere. Alle spørgsmål og svar kunne være med til at skabe bedre elitespillere på sigt. Ligeledes havde vi Eagles Sportschef, Nicolai Flindt, til at fortælle om, hvad de kigger efter hos egne kommende spillere, som går meget på, hvem personen bag spilleren er. Ligeledes fik spillerne også indsigt i, hvem der faktisk kigger på dem til dagligt, hvor deres egen træner og Sportschef, Søren Dencker, spiller en vigtig rolle i vurderingen af de kommende elitespillere. U15 spillerne fik ligeledes en god indsigt i, hvordan man tænker nye elitespillere ind i fremtidens trup, om hvad man kan forvente det første år på kontrakt, og også hvad man ikke kan forvente.

Vi sluttede spillermødet af, som man bør, afsted til træning med spillerne - nu kender de målet 😊 og vi kender spillerne.

Spillermødet var det første initiativ i vores fælles udvikling mod at skabe flere egne elitespillere i Herlev.