Klubnyheder

Nyhedsbrev April 2019

15. april 2019, 09.32

Det sidste skøjteløb i Herlev skøjtehal er nu taget for sæsonen 2018/2019 - isen er nu væk og en træningsfri måned er budt velkommen.

Vi siger tak for en rigtig god sæson 2018/2019!

MEN inden vi ser os om, siger kalenderen 1. august, og det er endnu engang tid til, at der bliver liv i skøjtehallen skøjtehallerne. Vi glæder os rigtig meget til, at vi forventeligt fra 1. september 2019 får to isflader.

Byggeriet går efter planen. Kig forbi hallen og følg med i byggeriet eller hold øje med vores facebook side, hvor der indimellem kommer en update om byggeriet.

FIVE-A-SIDE

Som afslutning på en god sæson, afholdte vi, som bekendt, ”Five-A-Side” lørdag den 30. marts. Her deltog 60 spillere fordelt på 13 hold.  Der var spillere lige fra U7 til 1. division samt elitespillere.

Oliver Reuter, Tristan Sylvest, Teis Aherne, Gustav Conradsen og Oliver Hilleberg

Blev vinderne af dagens turnering. Tillykke til jer J Som følge af reglerne om, at jo yngre en målscorer er, jo flere point giver en scoring, bød dagen på en masse godt sammenspil! Alt i alt en rigtig god dag med ishockey og glade børn og forældre, der gav en hånd med, så dagen forløb godt.

HOLDENE

Vores hold har generelt haft en rigtig god sæson, hvor flere hold, har deltaget ved både SM og DM. Super godt gået af alle!

 U13 – Bronze ved SM

 U15 – Sølv ved SM

U15 – Bronze ved DM

 Damerne – DM sølv

 Damerne vandt sølv efter tre spændende kampe i henholdsvis Hvidovre og Herlev. Det var dejligt at se, at så mange mennesker havde fundet vej til Herlev Skøjtehal, hvor vi over de to sidste kampe skønnes at have ca. 1.000 tilskuere.

 Herudover skal der lyde et stort tillykke til Johan Nyholt, der til u13 DM blev kåret til turneringens bedste back samt Victor Gade, der til U15 DM blev kåret til turneringens bedste angriber. Godt gået!

 Også vores øvrige hold, har haft en god afslutning på sæsonen. U11.2 var til cup i Odense, hvor de vandt turneringen. En turnering med god kampgejst og kammeratskab.

 U7 har sluttet sæsonen godt af med et forældre/børn arrangement, hvor alle børnene fik årspokaler. Holdets nye team blev ligeledes præsenteret på denne dag.

 U9 har ligeledes holdt afslutning, men slutter faktisk først sæsonen lang fredag, da de skal til Trelleborg cup. Vi ønsker dem en rigtig god cup!

 U20/1. division er så småt startet dannelsen af det nye hold og kommende træninger er allerede ved at være lagt i kalenderen. Holdet tager blandt andet til Malmö, hvor de har lejet is.

 

Herudover er der til de danske ishockeylandshold udtaget følgende spillere fra Herlev Ishockey Klub:

Philip Popovic - U16 landsholdet

Maxim Popovic - U18 landsholdet

Josefine Anderberg Hansen - damelandsholdet

Silke Lave Glud - damelandsholdet

Kristine Melberg Hansen – damelandsholdet

 

TRÆNERE TIL SÆSON 2019/2020

Som I har set, bliver der løbene udsendt meddelelser om, hvilke trænere, der er indgået aftale med for sæsonen 2019/2020. På nuværende tidspunkt, er der indgået aftale med følgende:

 

U7                 Bjarne Mikladal

U13               Søren Dencker

U15               Ivan Puncochar

U17               Jan Lykke

U20              Johan Marklund

1.division     Denis Larsen

 

Vi er meget glade for, at ovennævnte har valgt at træde til for at hjælpe med udviklingen af alle vores dejlige spillere i den kommende sæson! Velkommen til det samlede trænerteam.

 Så snart vi har underskrevne kontrakter med trænere for holdene U9 og U11, udmeldes også navnene på disse trænere.

HUSK AT SOMMERTRÆNING STARTER 1. MAJ. I VIL MODTAGE INFORMATIONER HEROM DIREKTE FRA JERES NYE TRÆNERE. 


GENERALFORSAMLING 20. MAJ KL. 19

Vi håber på at se så mange medlemmer til årets generalforsamling, så vi forhåbentligt kan få en aften med god snak omkring aftenens emner.

Har I forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal forslaget sendes til formanden (Sus Nielsen formand@hlik.dk) senest 6 dage før generalforsamlingen (13. maj 2019).

 Her ser i den udsendte dagsorden: Dagsorden til generalforsamling 2019

 Vi skal henvise til klubbens vedtægter: Vedtægter HLIK

  Alle medlemmer, der på tidspunktet for afholdelse af generalforsamlingen, er fyldt 16 år eller forældre til aktivt barn under 18 år, har stemmeret som stedfortræder for eget barn.

 

DIVERSE

Som tidligere nævnt, så skal vi henvise til Herlev Ishockey Klubs Facebook side samt Instagram for løbende informationer. Her finder I nyheder samt opdateringer og lignende omkring klubben ligesom informationer om trænere på de hold, der endnu ikke er udmeldt vil kunne ses her.

   

De bedste hilsner fra Bestyrelsen i Herlev Ishockey Klub.

 

Rigtig god sommer!

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Bestyrelsen

best@hlik.dk

 

Formand:

Sus Nielsen

formand@hlik.dk

 

Næstformand:

Lars A. Mortensen

næstformand@hlik.dk

 

Kasserer:

Per Vilstrup

kasserer@hlik.dk

 

Hjemmeside

www.hlik.dk