Klubnyheder

Leg på isen

5. oktober 2020, 12.54

Herlev ishockey klub havde søndag den 4. oktober 2020 arrangeret en lille komsammen, hvor mindre børn kunne komme og prøve at stå på skøjter en lille times tid.

Det var formanden for rekrutteringsudvalget, Heinrich Søby der stod i spidsen for dette arrangement, heldigvis hjulpet af andre ildsjæle i Herlev ishockey klub, Heinrich søby udtaler i den forbindelse en stor tak til Bjarne, Jacob og Lau for deres store indsats netop denne søndag, uden deres indsats var det ikke blevet en succes.

 

Det var dejligt at konstatere at der mødte cirka 8 glade og smilende børn op for at løbe på skøjter. De havde alle en dejlig og fornøjelig time på isen, hvor de store smil kom frem.Det er allerede aftalt at alle mødes igen til førstkommende træning.

 

Rekrutterings chefen har en begrundet forventning om, dette arrangement nok skal give Herlev Ishockey Klub flere medlemmer i fremtiden.

 

Alle børnene blev naturligvis udstyret med fuld beklædning hjelme og nødvendig beskyttelse.

 

Alle COVID-19- reglerne blev ligeledes naturligvis overholdt.

 

Heinrich Søby udtaler, det er bestemt ikke sidste gang vi prøver at lave sådan et arrangement, det er rigtigt dejligt at se så mange prøve at stå på skøjter, alle med store smil i ansigtet, ja nogle var næsten til at få af isen igen.