Leje af udstyr til skæg på isen
Lej udstyr og få tid på isen

Fart, spænding, skæg og grin. Ishockey indeholder det hele og derfor er det en fornøjelse, at Herlev Ishockey Klub kan tilbyde en variation af arrangementer med udgangspunkt i ishockey, eller skøjteløb uden ishockeyudstyr. Dette kan vi tilbyde fra den 1/8 til den 30/3, da vi i denne periode har is i hallerne.

Vi tilbyder:

1 stk. istid (50 min) med fuldt udstyr, også til målmænd, introduktion til spillet af 1 - 2 erfarne instruktører så jeres interne kamp bliver fair

Priser:

3500 kr. for 0 – 10 personer
5.000 kr. for 11 – 15 personer
6.500 kr. for 16 – 26 personer

Kontakt:For yderligere information kontakt Herlev Ishockey Klub gennem:

Skriv til ann@hlik.dk eller telefon 40521687 mellem 16 - 21

Alt det praktiske:

Nedenfor er kort beskrevet hvordan arrangementer praktisk afholdes. Har du/i specielle ønsker vil vi gerne drøfte og bestræbe os på at imødekomme dem.

Basisarrangement: 

Ved ankomst til hallen vil i blive modtaget af en til to instruktører. De udleverer et sæt udstyr til hver spiller, hvor der er målmandsudstyr til 2 spillere hvis nogle ønsker, at prøve kræfter med denne specielle plads på holdet.

Efterfølgende vil der være en introduktion af reglerne i ishockey og en instruktion i hvordan og i hvilken rækkefølge udstyret tages nemmest på. For målmænd er denne introduktion forskellig fra almindelige spilleres.

På isen vil i have selskab af instruktørerne, der kan træne jer og give jer de tips og tricks der altid er gode at få. Instruktørerne er også dommere når/hvis i ønsker at spille kamp imod hinanden.

 I vil være på is i 50 min, hvorefter der vil være mulighed for at tage et brusebad inden i forsætter dagen.

 Prisen for sådan et arrangement er 3500-6500 kr. giver mulighed for at 2-28 personer kan komme på is.

 Lidt praktisk information.

Sted:

Herlev Ishockey Klub Herlev Skøjtehal Tvedvangen 204 2730 Herlev

 

Mødetid: Der er mødetid 60 minutter inden det er tid til at gå på is. Tiden bruges på udlevering af udstyr og instruktion i praktiske forhold omkring udstyret mm.