Klubnyheder

Træner team til ”ny Liga” holdet

16. april 2023, 14.39

Så har vi fået vores træner team næsten på plads, og det er en stor fornøjelse at sige velkommen til Cheftræner Stefan Stokholm som kommer fra Hvidovre de to sidste sæsoner og har tidligere været træner i Gentofte. Stefan er 31 år gammel og har spillet Elitehockey på Unibet Stars. Vi siger også, forsæt det gode arbejde til vores assistent træner Oliver Reuter, som kom tilbage som træner midt sidste sæson. Oliver er 24 år og kommer med masser af Elite erfaring fra Hvidovre, RMB samt Herlev Eagles.

Vi har på holdet sat det lange lys på, og vores træner team er i klubben de næste to år. Vi arbejder på at tilknytte en tredje træner til holdet, mere om dette sener.

Den sportslige ledelse mellem Herlev Ishockey klub og Herlev Eagles supporteres forsat af trænerteamet fra Eagles, det betyder at vores træner på holdet vil kunne sparre med træner teamet fra Eagles, som sikrer at de spiller der er i Herlev ishockey klub starterne fra U18 kan træde ind på Herlev Eagles når de får mulighed for at træner med holdet eller træde ind og spille kampe for Herlev Eagles. Vi sikrer på denne måde at trænings systemer og spil systemer er de samme på Ny Liga og Metal ligaen i Herlev.

Vi glæder os til at følge holdet.

Bestyrelsen

 

(ny lige er en sammensmeltning af talentligaen og 1 divisionen)