Klubnyheder

Drags on Ice søger frivillige

12. september 2023, 17.55 / 12. september 2023, 19.40


Herlev Eagles afvikler arrangement med Drags on Ice fredag den 6. oktober 2023.

 

Til dette arrangement mangler Eagles nogle frivillige til forskellige opgaver/poster bl.a. fordi, der samme dag afvikles elitekamp mod Aalborg Pirates. Eagles rækker i denne forbindelse ud til HLIK’s medlemmers forældre for at høre om muligheden for lidt hjælp på dagen.

 

Til kampen mod Aalborg Pirates er der gratis indgang for hjælpere, ligesom hjælpere får udleveret en mad- og drikkekupon.


Nedenfor finder man de opgaver, som Eagles har brug for at få løst, og ønsker man at give en hånd med på denne anderledes og spændende aften, kan man skrive en mail til bestyrelsesmedlem Lars Ariel Mortensen på lmx@hlik.dk med oplysning om, hvilken opgave man ønsker at hjælpe til med. 

 

  • Kl. 14.00-16.00 - 2 personer til opstilling af borde m.v. i Herlev Hallen (sammen med Sus Overgaard) samt pynt.

 

  • Kl. 14.00-15.00 - 2 personer til klargøring af omklædningsrummet (i skøjtehallen) til drags, herunder opstilling af spejle, lys og borde.

 

  • Kl. 18.15-slut - 2 x 2 personer til oprydning i Herlev Hallen og i omklædningsrum (i skøjtehallen), indtil rengøringen er færdig. Man kan godt gøre rent/rydde op efter elitekampen, hvis man vil, det skal blot aftales. Vi vurderer, at det er en opgave, der klares på ca. 2 timer.

 

  • Kl. 17.00-20.00 - 2 personer til “ad hoc-opgaver", der opstår i løbet af eventet, og som Eagles kan kontakte i hallen i løbet af aftenen.


  • Bartjans (i skøjtehallen) under hele arrangementet.


Vi takker på forhånd!