Klubnyheder

Fra U8 til landsholdet

26. oktober 2023, 14.38 / 26. oktober 2023, 16.59


Kære alle


Hvordan sikrer I jer, at jeres børn i fremtiden får en fast plads på landsholdet uanset, om de spiller på U8 eller Divisionen? Hvordan kan Herlev Ishockey blive en klub med store ambitioner, der samtidig går hånd i hånd med et stærkt fællesskab?


Lasse Thomsen fra Dansk Ishockey Union kommer på besøg i vippen og giver DIU’s svar på ovenstående spørgsmål den 2. november 2023 kl. 17-18.


Foredraget vil berøre talentudvikling, optimering af talentpotentiale, aldersrelateret træningskoncept og forældreansvar.

Alle forældre er velkomne. Foredraget vil være relevant, uanset hvilket hold jeres barn spiller på og, hvad ambitionsniveauet er.


Lasse Thomsen er i dag ansat som sportsmanager hos DIU og har ansvar for træneruddannelse, spilleruddannelse og aldersrelateret træningskoncept (ATK). Og mindst lige så vigtigt så har Lasse spillet i Herlev-trøjen igennem flere sæsoner fra 2007-2014.


Mvh. Sportsudvalget


PS. Det er selvfølgelig gratis at deltage, men for at være sikker på, at der er nok kaffe og kage, må I meget gerne tilmelde jer på Holdsport.