Klubnyheder

Herlevs kvindehold spiller om DM-guldet

14. marts 2019, 09.03

Ishockey-kvinderne fra Herlev møder ærkerivalerne fra Hvidovre i finalen om DM guldet.

Da løbeskoene i august blev byttet med skøjter og ishockeystave, gik Herlev Ishockeys damehold på isen med en klar ambition om at få skiftet sidste sæsons sølvmedaljer ud med guld i kampen om at sætte sig øverst på ishockeytronen i Danmark.  

Efter weekendens DM-kvalifikation er det nu præcis den mulighed, Herlev-holdet står med. Kvinderne skal møde sidste års guldvindere fra Hvidovre i en finaleserie i bedst-af-tre-kampe om mesterskabet.  

Men finaleserien bliver tæt. Hvidovre har vundet trofæet de seneste fem år i træk og må siges at være smalle favoritter til at snuppe endnu en DM-titel. Modsat går Herlev ind til finalen med en frisk sejr fra DM-kvalifikation over Hvidovre i erindring.  

Herlev vandt alle fem kampe til DM-kvalifikationen, og her lykkedes det også at slå ærkerivalerne Hvidovre i en nervepirrende kamp, hvor Emma Russel afgjorde det på straffe til 2-1 i Herlevs favør.  

Samtidig har profilerne Silke Lave Glud, Kirstine Melberg, Amanda Refsgaard og Josefine Anderberg virkelig ramt topformen på det seneste. Samt målmanden Cassandra Repstock-Romme imponerede til DM-kvalifikationen.  

Det kan blive Herlevs store chance i år, at rivalerne fra Hvidovre har mistet et par topprofiler, mens Herlev-holdet med lutter sejre til DM-kvalifikationen er inde i en god stime og har sikret sig hjemmebanefordelen i finaleserien.

Herlev Ishockey Klub opfordrer alle til at komme op og støtte kvinderne i kampen om DM-guldet. Du kan læse mere om Herlevs kvinder på www.hlik.dk under Herlev Ishockey Dame.  

Vi starter i Hvidovre hvor første kamp spilles Onsdag den 20/3 kl 1930, når hjemme kampen dato fastsættes vil vi oprette en begivenhed 🏒🏒🏒 så alle kan komme op og heppe på holdet. Så kom til Hvidovre og støt vores Damehold.