Klubnyheder

Kommende træner fra U13 til U20

1. april 2019, 20.55

Vi kan med glæde præsenterere trænerene fra U13 til U20, vi vil løbende præsenterere de sidste træner når kontrakterene er underskrevet.

U13 træner bliver Sportschef Søren Dencker.

Søren kræver næppe nogen introduktion i Klubben. Søren har i år haft U15 holdet, og han er en træner, der værdsætter, at holdet har en god trænings-kultur, der gør, at spillenerne træner både hårdt og rigtigt. Dette gælder også, at spilleren afkræves den rette attitude i deres virke som hockeyspiller, både på - men også uden for isen.

Vi glæder os til at Søren opstarter arbejdet med U13 holdet, som er starten på at tænke mere elitiseret. Med omkring holdet vil Søren også have en assistent, som er en af vores elitespillere, nemlig Oliver Reuter. Oliver vil bl.a vil sikre højt niveau på skøjteløbet hos den enkelte spiller, som er en af Olivers spids kompetencer.

 

U15 træner bliver Ivan Puncochar.

Vi kan med stor glæde byde Ivan velkommen tilbage i klubben som træner. Da Ivan sidst var i Herlevtrøjen, var han en af de mest skøjtestærke og fysiske backer både på Eliteholdet og på 1. Division. Ivan har allerede tidligere i Herlev-regi startet med de første trænerkurser, da han stadig var aktiv spiller. Ivan trådte sine første ishockeyskøjter til i Tjekkiet, han har spillet i BCHL ligaen, Allsvenska ligaen, Metalligaen, samt i 1. Division. Vi glæder os til at byde Ivan velkommen til Herlevs trænerteam.

 

U17 træner bliver Jan Lykke.

Vi er glade og stolte over, at Jan Lykke igen har valgt Herlev som sin trænerklub. Jan har i sidste sæson været en bærende del af vores U15 trænerteam, og har været en stor drivkraft for holdet frem mod en Bronzemedaljen i år ved DM. Jan vil fortsætte dette arbejde med at udvikle vores ungdomsspillere således, at de gøres klar til at træde ind på vores 1. Divisionshold eller sågar Eliteholdet. Jan er kendt som en træner, der har en fantastisk træningsvilje, og denne vilje til at træne og træne rigtigt, vil vore U17 spillere lære under Jan. Vi glæder os til at Jan starter sommertræningen.

 

U20 kampcoach (træner) bliver Johan Marklund.

Vi er stolte over, at Johan igen træder ind i vores senior hold, hvor opgaven for Johan er, at danne bindeleddet mellem U17 og 1. Division, således at vi har en træner, der vil udvikle de unge spillere, der er på vej mod 1. Divisionen og Eliten. Johan har gennem sin ishockey karriere, som startede i Sverige, spillet i den svenske Division 1, inden han kom til Herlev for at spille på Eliteholdet. Johan har været aktiv Elitespiller i Herlev, Hvidovre samt Herning. Som træner har Johan i Herlev haft Eliten, 1.Division samt U20. Og netop U20 holdet vil Johan i den kommende sæson være ansvarlig for, og vil ligeledes være med på 1. Divisions holdet sammen med Cheftræner Denis Larsen.


De bedste hockey hilsner

Bestyrelsen