Klubnyheder

Ivan Puncochar fortsætter i Herlev IK.

30. marts 2022, 15.27 / 30. marts 2022, 15.29

Herlev IK er stolte af at offentliggøre, at Ivan Puncochar fortsætter som cheftræner i Herlev IK og i den kommende sæson skal træne vores U17 hold.


Ivan Puncochar er 43 år og har sin hockeyopvækst i Tjekkiet og har i sin senior karriere spillet i eliteserien i Danmark og Allsvenskan i Sverige. I de seneste år har Ivan været tilknyttet Herlev IK på U15 holdet, hvor han har gjort at enormt godt og solidt arbejde. Ivan er en dedikeret og ambitiøs træner, der har fokus på og succes med at udvikle ishockeyspillere. 


Ligesom med vores trænerteam på talentholdet, har vi I Ivan en træner, som ved hvad der kræves for at blive ishockeyspiller på højeste niveau, og han er villig til at investere de timer i trænergerningen, der skal til for at udvikle elitespillere. I Herlev IK har vi tidligere været tydelige omkring, at vi ønsker at styrke vores træningsmiljø og vi har ambitioner om at være den mest attraktive klub på Sjælland, når det gælder talentudvikling. 


Som et led i at indfri vores ambitioner er trænerbesætningen vital. Med ansættelsen af Rasmus Hansen. Emil Edelskov, Mads Rex Augustsen og Ivan Puncochar har vi støbt fundamentet til at skabe det elitære træningsmiljø, som vi har sat os som mål. Indenfor et par uger er det vores forventning at præsentere en U15 cheftræner med samme kendetegn, som vores øvrige trænerteam.

Bestyrelsen