Klubnyheder

Nyt trænerteam til U14

4. september 2023, 22.19 / 4. september 2023, 22.21

Vi har fornøjelsen af at meddele, at vi har ansat tre nye trænere til vores U14-hold. Emil Løvig Larsen ansættes som juniorcheftræner, Christian Jørgensen ansættes som assistenttræner og Marcus Hvitfeldt Jensen ansættes ligeledes som assistenttræner.

 

Der er tale om en træner-trio, der er sammensat ud fra en strategi om, at klubben ønsker at udvikle egne unge trænere i kombination med en høj grad af kompetence og erfaring inden for ishockey. 


Emil, Christian og Marcus har alle stærk tilknytning til klubben. Emil har spillet i klubben, siden han var barn og har kortvarigt været forbi Herlevs elitehold, ligesom han har spillet to sæsoner i Canada. Christian er en sand Herlev-legende, som i halvdelen af sin karriere (hele 14 sæsoner i alt) har spillet på Herlevs elitehold, ligesom han har været tilknyttet det danske herrelandshold med op mod 50 landskampe. I hans karriere i den danske ishockeyliga i eliteserien står han noteret for hele 346 point i 365 kampe. Marcus har spillet ishockey i klubben i mange år og sluttede sin hockeykarriere på Herlevs U20-hold, og pt. spiller han på klubbens 2. Divisionshold.

 

Emil har i forrige sæson fungeret som træner på vores U12-hold, og mange af spillerne på vores nuværende U14-hold har tidligere haft Emil som assistenttræner. Christian og Emil har allerede været omkring U14 i nogle uger, og Marcus har mødt holdet for første gang i dag til alles glæde.


Vi er slet ikke i tvivl om, at træner-trioen vil bidrage til en god og udfordrende sæson for U14-holdet og vil kunne videregive deres enorme viden om ishockey til vores spillere i samarbejde med klubbens breddeudviklingschef Heidi Pihlmann Hansen.


Vi ser frem til en god sæson.


Med venlig hilsen 

Sportsudvalget