Klubnyheder

Trænerteam U14 til U17 gruppe

5. april 2018, 07.54

Så er vi også næsten kommet i land med vores U14 til U17 gruppe, her er det et træner team der varetager opgaven, hvor vores mangeårige hovedtræner Søren Dencker og vores mange årige træner Hasse Hentze Christensen er på dette hold. Der er ligeledes en del hjælpe træner som Søren og Hasse er ved at sammensætte. Som i nok kan se er vores opdeling forskellige fra tidligere år, og denne gruppe spiller som vi har med at gøre her, bliver også opdelt efter en ny metode. Vores valg med den nye opdeling er at vi vil skabe en fødekanal til vores 1 divisions hold og derefter Eliten, og dette gøres kun ved at vi gør de bedste meget bedre og får løftet vores bund niveau på både skøjte kunden, teknik samt trænings vilje, som vi beskriver i HERLEV-ÅNDEN der ligger på vores hjemme side:

https://www.holdsport.net/klub...

 Tanken bag den nye opdeling er at de forskellige spiller bliver opdelt i træningsgrupper som så vi træne mere systematisk med det der lige udvikler denne spiller gruppe, og så vi kan se målet mere tydeligt også for spilleren selv. 

Vi har prøvet at vise vores tanker visuelt, og vi håber at det er til at forstå, ellers er i velkommen til at spille spørgsmål til træner teamet, som jeg ved allerede er i gang med planlægningen af næste sæson.